2% v roku 2023 zbierame už cez Nadáciu AXIS

V roku 2023 už bude možné 2% z odvedenej dane z príjmu zbierať cez Nadáciu AXIS.

Údaje o prijímateľovi 2% potrebné pri vypĺňaní tlačiva:

Obchodné meno: Nadácia AXIS
Právna forma: Nadácia
Sídlo: Trnavská cesta 177/82, 821 02 Bratislava – Ružinov
IČO: IČO: 54 254 850

Využitie finančných prostriedkov získaných z 2 %:

Finančné prostriedky získané z 2 % môžu naši členovia využiť na financovanie rehabilitácií a ubytovania v rehabilitačnom centre AXIS, na financovanie zdravotných pomôcok, vozíkov, špeciálnych operácií a ďalších nevyhnutných potrieb pre ľudí s telesným postihnutím. Ak máte záujem o informácie ohľadom darovania 2% z daní a možnostiach ich využitia, kontaktujte našu odbornú konzultantku PaedDr. Zuzanu Šmachovú, tel. 0905 199 511, smachova@axis-medical. eu

Vyhľadať