Puding pána Wintera

Príďte s nami stráviť príjemné popoludnie v duchu doby pána Wintera a starých Piešťan.

Kde a kedy?

Stretneme sa vo výnimočných priestoroch záhrady Elektrárne dňa 1.mája 2024 v čase od 14.00 do 18.00 hod. A stretneme sa za každého počasia, máme nachystaný aj mokrý variant nášho podujatia, kedy sa presunieme do vnútorných priestorov Elektrárne.

Čo sme pre vás nachystali?

14:00 Otvorenie charitatívneho pikniku Puding pána Wintera
14:10 Vystúpenie dámskeho inštrumentálneho zoskupenia Paper Moon Trio
14:45 Joga s Winterom a jogínkou Ninkou na streche Elektrárne
15:00 Divadelné predstavenie pre deti v podaní bábkového divadla Tyjátr
16:00 Vystúpenie dámskeho inštrumentálneho zoskupenia Paper Moon Trio
16:30 Joga s Winterom a jogínkou Ninkou na streche Elektrárne
17:00 Vystúpenie dámskeho inštrumentálneho zoskupenia Paper Moon Trio
18:00 Záver podujatia

• občerstvenie, ktoré vznikne pod rukami Katky Novotovej, finalistky prvej série show Pečie celé Slovensko, a Pierra Cédricka Klimeczeka, finalistu televíznej show Masterchef
  • nezabudli sme ani na pitný režim, ktorý zabezpečí rozprávková kaviareň Little Amelie
  • nezabudnite sa tiež dobovo obliecť, aj my sa chystáme 🙂

Poznáte hudbu !zlatých dvadsiatych rokov” minulého storočia? Takú tú, ktorá vás hneď strhne a vy si musíte minimálne podupkávať nohou? Tak presne takú nám prinesú krásne dámy z hudobného zoskupenia Paper Moon Trio.

Na deti sa už teší Ičo Gontko so svojím bábkovým divadielkom Tyjátr. Zahrá im predstavenie Don Šajn, ktorý premrhá celý majetok v kockách a kartách a preto sa rozhodne oženiť s Doňou Karolínkou, dcérou bohatého Dona Avenéza. Žiada preto svojho otca o peniaze na svadbu. Keď mu otec odmietne dať peniaze, v zlosti zabije jeho i svoju sestru. Doňa Karolínka, ktorá je zaľúbená Dona Filipa, brata Dona Juana, odmieta svadbu. Don Šajn sa rozhodne pomstiť a v hádke zabije Dona Avenéza. Na úteku pred spravodlivosťou pripraví o život i pustovníka, ktorý žije v lese. Tam ho nájde duch Dona Avenéza a pozve ho k sebe na večeru. Don Šajn sa preľakne a nechá sa strážiť, aby sa k nemu nikto nedostal. Trest ho však neminie a tak ho napokon čerti so smrťou odnášajú do pekla. V hre nechýba Gašparko, ktorý ako sluha Dona Šajna po celý čas glosuje jeho konanie vtipnými komentármi.

Boli ste už niekedy na streche Elektrárne? A vedeli ste, že pán Winter bol zanieteným cvičencom jógy a cvičil ju každý deň? Ak nie, tak budete mať možnosť sa na strechu pozrieť a rovno si tam aj zacvičiť s baletkou, tanečnicou ale hlavne jogínkou Ninkou.

Vyhľadať