Rehabilitačné centrum AXIS prijme rodiny s deťmi so zdravotným postihnutím z Ukrajiny

Dianie na Ukrajine sa nás bytostne dotýka. Veľmi dobre si uvedomujeme, akú ťažkú životnú situáciu zažívajú v týchto dňoch rodiny s deťmi so zdravotným postihnutím. Radi by sme podali pomocnú ruku práve týmto rodinám a poskytli im nielen útočisko pred vojnou, ale aj medicínsku starostlivosť.

Keďže v našom centre pracuje mnoho ukrajinských lekárov a terapeutov, veľmi si vážime a zároveň ďakujeme všetkým našim pacientom a ich rodinám za podporu, ktorú od nich denne dostávame. Vážime si záujem každého jedného z nich, že na nás myslia a ponúkajú nám svoju pomocnú ruku. Vlna solidarity, ktorá sa spustila, je nádejou, že dobro v ľuďoch zvíťazí…

Nesmierne si ceníme podporu a pomoc, ktorej sa Ukrajine dostáva zo strany občanov Slovenskej republiky. ĎAKUJEME.

AXIS Medical Center by touto cestou chcelo vyzvať aj ďalšie rehabilitačné centrá a zariadenia, ktoré disponujú ubytovacími kapacitami, aby sa pridali k našej výzve a pomohli takto rodinám s postihnutými deťmi, ktoré utekajú pred vojnou.

Takisto uvítame pomoc Vás všetkých, ktorí viete byť nejakou cestou nápomocní týmto rodinám. Finančnú pomoc môžete smerovať na náš transparentný účet s názvom Nadácia AXIS, IBAN: SK24 0200 0000 0045 5479 8251, označenie platby: AXIS pre Ukrajinu/AXIS for Ukraine/AXIS für Ukraine. Ďakujeme Vám všetkým!

Koordinátor pomoci: Roman Bas, bas@axis-medical.eu, +421 949 829 23